Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafal Ludynia Zjawiskowa Dziewczyna (3012 niezalogowanych)
1 Post

(ankaper)
Wiking
Z Horten do Oslo jest 61,6km
Nie moge wkleic linka, ale sprawdzilam na gulesider.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No patrz, a Giovi mi mowi ze 120 i nie moze tak czesto przyjezdzac!!!
Giovi, masz ode mnie wpiernicz A sobie tez klapsa dam, ze nie bylam na tyle dociekliwa i nie sprawdzilam sama.
Nie bede edytowac wczesniejszego posta zeby nie robic z siebie głupa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Pewnie miała na myśli, że przyjechanie do ciebie i powrót do domu to 120 km, to by się zgadzało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ankaper napisał:

Aniu którą drogą z Horten do Oslo jest 61 km?Jeśli mówisz o drodze E6, to zgodzę się z Tobą,jednak zwróc uwagę na to,że jadąc tą drogą trzeba dostac się najpierw promem z Horten do Moss,co zajmuje ok 40 minut.
Hilton nie płacz ,z mojego domku do Twojego domku jest ok.120 km
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gama28 napisał:
Pewnie miała na myśli, że przyjechanie do ciebie i powrót do domu to 120 km, to by się zgadzało

Ale jesteście,tak się nabijac ze mnie i to za moimi plecami!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
giovi a jak masz na imie chociaz zdradzisz? moze sie juz gdzies spotkalysmy... a moze napiszesz gdzie dokladnie mieszkasz? co robisz? czy chodzisz/chodzilas na kurs?
ja mieszkam blisko centrum- Sørbygata 4 (blisko hotelu tez), jestem Ola, siedze w domu z dzieciakami, chodze na kurs od ponad 2 lat- z mala przerwa jak corke rodzilam. w zeszly wtorek zaczelam znow szkole- i mam nadzieje moze w lutym lub w czerwcu zdac norsprøve 3...

juz sprawdzilam ze masz na imie Joanna- wiec sie chyba raczej nie znamy... ale moze znasz kogos z naszych znajomych- znamy tu duzo osob

a co do kilometrow do Oslo- mi w google wychodzi 72 przez E18
no chyba ze faktycznie z jednego domu do drugiego (z konca Horten na koniec Oslo)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
giovi2 napisał:
ankaper napisał:

Aniu którą drogą z Horten do Oslo jest 61 km?Jeśli mówisz o drodze E6, to zgodzę się z Tobą,jednak zwróc uwagę na to,że jadąc tą drogą trzeba dostac się najpierw promem z Horten do Moss,co zajmuje ok 40 minut.
Hilton nie płacz ,z mojego domku do Twojego domku jest ok.120 km

Govi2 pojecia bladego nie mam ktora droga? Przeciez nie chcialam niczego nikomu udowadniac. Wrzucilam w kjørerute na gulesider.no Horten - Oslo i otrzymalam odpowiedz (nawet z zaznaczona trasa, ale nie chcialo mi sie patrzec na nia, bo przeciez sie nie wybieram w tamte strony), ze jest 61,6 km. Oczywiscie plyniemy do Moss i pewnie zajmuje nam to 40 minut, ale pytanie bylo o kilometry, a nie o czas przejazdu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok